Ruim 1500 views voor livestream Nieuwjaarsconcert Hummelo
In het midden Carel Kraayenhof vergezeld door het Matanqi Quartet. Foto: Petra Heusschen
In het midden Carel Kraayenhof vergezeld door het Matanqi Quartet. Foto: Petra Heusschen

Ruim 1500 views voor livestream Nieuwjaarsconcert Hummelo

HUMMELO - Het coronavirus leek in eerste instantie ook de organisatie van het twaalfde Nieuwjaarsconcert door Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo in de weg te staan. De stichting wilde echter niet opgeven en bedacht een alternatief: een livestream. Vrijdagmiddag 1 januari 2021 speelden niemand minder dan Carel Kraayenhof én het Matangi Quartet in een lege kerk. Online keken meer dan 1500 mensen mee!

Henk van Weeghel vertelt: “De stichting maar ook de musici zijn ontzettend tevreden over dit grote aantal views. Cultuur is zo belangrijk voor onze samenleving en dan is het prachtig om te zien dat het concert zo goed bekeken is. We hebben veel mensen een mooie muzikale start van het nieuwe jaar kunnen bezorgen.”

Programma Matangi Quartet & Carel Kraayenhof
Op 16 december 2020 is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Dat willen de Matangi’s graag vieren, maar op een bijzondere wijze. Kort daarna zou op 11 maart 2021 Astor Piazzolla 100 jaar zijn geworden en de Matangi’s zien een muzikale uitdaging om deze twee grote iconen uit de muziekwereld met elkaar in verbinding te brengen. Samen met bandoneonist Carel Kraayenhof gaan ze op een muzikale ontdekkingsreis door de composities met elkaar te verbinden in het programma ‘Beethoven vs. Piazzolla’.

Livestream terugkijken
De Stichting wil graag dat iedereen nog kan genieten van dit mooie concert. Klik hier om de livestream terug te kijken. dat kan tot en met 14 januari.

Wie na het zien van de livestream de stichting wil ondersteunen met een gift naar keuze, kijkt op de site van de Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo.


www.nieuwjaarsconcerthummelo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden