Geen activiteiten bij Zonnebloem, wel verrassing
<p>Verrassing voor de vaste deelnemers aan de Zonnebloem-activiteiten. Foto: E. Smeitink &nbsp;</p>

Verrassing voor de vaste deelnemers aan de Zonnebloem-activiteiten. Foto: E. Smeitink  

Geen activiteiten bij Zonnebloem, wel verrassing

HUMMELO/KEPPEL/DREMPT - Vanwege het coronavirus kan ook de Zonnebloem helaas geen activiteiten organiseren. Om toch contact te houden met haar deelnemers heeft de afdeling Hummelo-Keppel-Drempt deze maand, voor de tweede maal tijdens deze pandemie, alle deelnemers en vaste bezoekers van de Zonnebloemactiviteiten een envelop met verrassing bezorgd.

In de envelop zaten een puzzel of kleurplaat, kleurpotloden en iets lekkers. De vrijwilligers hebben iedereen bezocht en op die manier kunnen vernemen hoe het met iedereen gaat.
Men was erg enthousiast over deze actie. Over het algemeen waren de berichten met betrekking tot de gezondheid redelijk goed, een uitzondering daargelaten.

Men slaat zich aardig door deze tweede gedeeltelijke lockdown. Het is natuurlijk bijzonder jammer dat De Zonnebloem en haar deelnemers elkaar niet op de gebruikelijke manier kunnen ontmoeten, maar men houdt de moed er in. Er komen zeker betere tijden. Het afdelingsbestuur van de Zonnebloem liet via deze actie weten iedereen sterkte te wensen en een goede gezondheid in deze vervelende situatie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden