Nieuwjaarsconcert met Matangi Quartet & Carel Kraayenhof via livestream

Nieuwjaarsconcert met Matangi Quartet & Carel Kraayenhof via livestream

HUMMELO - Het coronavirus leek in eerste instantie ook de organisatie van het twaalfde Nieuwjaarsconcert door Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo in de weg te staan. De stichting wilde echter niet opgeven en bedacht een alternatief. Het nieuwjaarsconcert op 1 januari vanaf 15.30 uur wordt via een livestream georganiseerd.

Dit betekent dat belangstellenden thuis, met behulp van de laptop of computer, mee kunnen kijken naar het concert. Door in te loggen op deze livestream heeft men een directe verbinding met de kerk in Hummelo. De livestream duurt ongeveer 75 minuten.

Matangi & Kraayenhof
Het Matangi Quartet is al twintig jaar een graag geziene gast op Nederlandse en internationale podia. De vier leden wagen zich aan diverse muziekstijlen; van klassiek tot dance en van jazz tot pop. Matangi neemt regelmatig deel aan avontuurlijke crossover-projecten en treedt op 1 januari 2021 op met bandoneonspeler Carel Kraayenhof.

Carel Kraayenhof is al vele jaren de Nederlandse ster van de Argentijnse tango. Wereldwijd beroert hij het publiek met zijn betoverende spel. In Nederland heeft Carel Kraayenhof naamsbekendheid verworven door het prachtige Adiós Nonino dat gespeeld werd tijdens het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Kaarten
Voor de livestream vanuit de Protestantse Kerk in Hummelo zijn kaarten verkrijgbaar via de website.


www.nieuwjaarsconcert
hummelo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden