<p>Het programma van de Achterhoekse Ondernemersdag. Afbeelding: PR</p>

Het programma van de Achterhoekse Ondernemersdag. Afbeelding: PR

Luister mee tijdens de Achterhoekse Ondernemersdag op 27 november

ACHTERHOEK - De Feestfabriek en de Achterhoekse Rabobanken slaan de handen ineen! Op vrijdag 27 november organiseren zij samen de Ondernemersdag Achterhoek. Een werkdag lang radio voor en door ondernemende Achterhoekers. Meeluisteren en -kijken kan van 08.30 tot 17.00 uur via www.geluksregio.nl.

Al meerdere jaren op rij organiseren Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en Rabobank Graafschap in november de ondernemersavonden. Avonden met interessante sprekers, een hapje, een drankje en netwerken. Dit jaar is (en moet) het allemaal even anders. Daarom ziet de Ondernemersdag er ook anders uit. Er wordt een complete werkdag radio gemaakt speciaal voor en door ondernemers.
Niemand minder dan NPO Radio2-dj's Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof praten deze dag aan elkaar. Het thema van de dag is 'Achterhoek: ongeluks- of geluksregio'. Dit thema komt op verschillende manieren terug. Er wordt gesproken over het bedrijfsleven, sport en cultuur. Natuurlijk ontbreken ook de muziek en belspelletjes niet.

Met medewerking van onder andere VNO*NCW, Pak An, Talententuin en SMARTHUB, en met bekende namen als Mark Boumans (Burgemeester Doetinchem), Jan Markink (Gedeputeerde Staten van Gelderland), Ronnie Degen (De Feestfabriek), Luuk Domhof (De Timp), Hendrik-Jan Lovink (Zwarte Cross) en Hans Martijn Ostendorp (BV De Graafschap).

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden