De nieuwe stamppottenkraam bij Jaimy's. Foto: PR
De nieuwe stamppottenkraam bij Jaimy's. Foto: PR

Stamppotten uit Jaimy’s kraam

Algemeen

ZELHEM - In het weekend van 7 en 8 november stond het er voor het eerst: de stamppottenkraam van Jaimy’s Steak en Bistro in Zelhem. “We wilden naast onze afhaal- en bezorgkaart iets extra’s doen”, vertelt Jurgen enthousiast. “Het weer verandert, het is tijd voor stamppot.”

Door Liesbeth Spaansen

De kraam is van binnen naar buiten verhuisd en door de moeder van Jaimy flink aangepakt met een lik verf.
“Het is in onze huisstijlkleuren geschilderd en kan, als na corona de feesten en partijen weer kunnen worden gehouden ook gebruikt worden in de zaal of het restaurant.”
Jaimy’s startte nét voor de eerste lockdown en de kwaliteit en sfeer was toen al goed ontvangen. Helaas moest het restaurant snel weer dicht. Met afhalen en bezorgen zorgden ze ervoor dat de koks konden blijven koken.
“We moeten nu ook door de tweede lockdown heen en nu het weer verandert is het tijd voor stamppotten”, vertelt Jurgen. “Het eerste weekend is al positief ontvangen. We bieden vier verschillende stamppotten: boerenkool, zuurkool, spruitjes en wortelen. Bij de wortelen wordt hachee geserveerd en voor de andere gerechten kan gekozen worden uit rookworst, rundersaucijs of gehaktbal. Er zijn drie soorten jus: truffel, rode port en de ‘normale’ jus.”

De kraam is van woensdag tot en met zondag geopend en belangstellenden kunnen aan de kraam bestellen of van te voren telefonisch bestellen en op de afgesproken tijd afhalen.


Bestellen: 0314-727012

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant