Wouter Luimes en Werner Roelofs namens ZZC ‘20 en de sponsoren Hein Polinder (Schildersvakopleiding Zutphen) en Gerrit Binnenmars (Mulder Hop Vastgoedschilders) (v.l.n.r.). Foto: Gerrie Evers

Wouter Luimes en Werner Roelofs namens ZZC ‘20 en de sponsoren Hein Polinder (Schildersvakopleiding Zutphen) en Gerrit Binnenmars (Mulder Hop Vastgoedschilders) (v.l.n.r.). Foto: Gerrie Evers

Nieuwe hoofdsponsoren hebben vertrouwen in samenwerking voor Jeugd ZZC '20

Algemeen

ZELHEM - Zaterdag 25 oktober kon de overeenkomst van Voetbalvereniging ZZC '20 met de nieuwe sponsoren voor de jeugd getekend worden. Werner Roelofs, bestuurslid sponsoring van ZZC ’20 tekende samen met Gerrit Binnenmars van Mulder Hop vastgoedschilders en Hein Polinder van schildersvakopleiding Zutphen in het bijzijn van de voorzitter van ZZC’20 Wouter Luimes, de contracten als officiële Jeugdsponsors van ZZC’20.

De vereniging is bijzonder verheugd dat beide partijen zich aan ZZC’20 hebben verbonden en vertrouwen op een vruchtbare samenwerking. Met de samenwerking wordt het bijvoorbeeld mogelijk alle jeugdleden in mooie nieuwe trainingspakken te steken. Beide sponsoren staan voor scoren met techniek.

De jeugd heeft de toekomst, dat geldt voor ZZC ’20 en voor de schilderbranche in de breedste zin van het woord. Daarom vormen deze bedrijven graag samen met de Zelhemse voetbalclub een team. Een korte kennismaking met beide bedrijven: Schildersvakopleiding Zutphen verzorgt de schildersopleiding van niveau 1 tot 4 in een BBL constructie. Dit betekent; werken, leren en direct volgens het CAO voor de Schilders-branche betaald krijgen. De opleiding (praktijk en theorie) wordt helemaal in het laagseizoen (nov t/m april) gegeven, dit houdt dus in dat je de hele zomerperiode heerlijk buiten aan het werk kunt. Mulder-Hop Vastgoedschilders is een erkend leerbedrijf beroepspraktijk-vorming, die al jaren samen werkt met de schildersvakopleiding. Voor heel wat leerlingen is hier de basis gelegd voor hun verdere loopbaan en hebben hier de kneepjes van het vak geleerd onder begeleiding van enthousiaste leermeesters. En met een diploma op zak ben je altijd verzekerd van werk.

De voetbalvereniging en sponsoren vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om het maximale uit jezelf te halen, in de sport maar ook ongeacht welk beroep of studierichting je kiest voor jouw werkzame leven. Eén ding staat voorop: je moet je relaxed voelen in je toekomstige job! Scoren doe je dus niet alleen op het voetbalveld maar ook met het verkrijgen van kennis en opdoen van vaardigheden in de techniek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant