<p>Iedere dag wandelden de peuters in de buurt van het kinderdagverblijf. Foto: PR&nbsp;&nbsp;</p>

Iedere dag wandelden de peuters in de buurt van het kinderdagverblijf. Foto: PR  

Wandel5daagse bij Kinderdagverblijf Madelief

ZELHEM - De jaarlijkse Wandel5daagse bij Kinderdagverblijf Madelief in Zelhem werd gehouden in de week van 28 september tot en met 2 oktober. Ondanks alle maatregelen rondom Covid-19 wilde het kinderdagverblijf dit niet laten passeren.

Iedere dag van de week werd er een route in de buurt van het kinderdagverblijf gewandeld door de peuters en de pedagogisch medewerksters. Daarnaast was er voor ouders de gelegenheid om mee te wandelen met hun kind, ook op de dagen dat ze geen gebruikmaken van de opvang. Dit alles natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Ze wandelden naar de speeltuin (waar gespeeld kon worden) of langs de dierenwinkel met verschillende vogels. Tijdens een van deze wandelingen trok zelfs een tractor de aandacht van de kleintjes.
Vrijdag 2 oktober vierden de deelnemers de intocht aan de Hummeloseweg 16a in Zelhem met een warm applaus van een aantal papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. De kinderen werden verwend met een echte medaille (voor sommige peuters zelfs de tweede) en een doosje rozijntjes.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden