<p>Hopelijk kan er volgend jaar wel weer voor het goede doel van mosselen worden genoten. Foto: PR</p>

Hopelijk kan er volgend jaar wel weer voor het goede doel van mosselen worden genoten. Foto: PR

Lionsclub Bronckhorst verplaatst mosseldiner naar volgend jaar

Corona gooit roet in het eten

BRONCKHORST - Direct nadat de nieuwe maatregelen tegen corona zijn aangekondigd heeft Lionsclub Bronckhorst besloten om het Bronckhorster Mosseldiner 2020 in z’n geheel door te schuiven naar volgend jaar. Deze gezellige activiteit voor drie goede doelen zou plaatsvinden op 30 en 31 oktober en 1 november.

Gezien de zorgwekkende situatie rond corona en de intentie en de stelligheid van de overheidsmaatregelen (zo weinig mogelijk contacten) moeten we veiligheid boven alles stellen, aldus de club. Daarom zien ze ook af van andere mogelijkheden zoals afhalen. President Marco Huntelaar: “Het is jammer voor alle partijen, onze goede doelen, de gulle sponsoren, de restaurants en de deelnemende gasten.”
Alle mensen die kaarten hebben gekocht, hebben een e-mail ontvangen over hoe ze hun geld kunnen terugkrijgen. Ook kunnen ze kiezen voor een gedeeltelijke of geen teruggave. Het geld dat zo overblijft is dan alsnog bestemd voor de goede doelen: de Wondere Wereld, Radio Ideaal en het voedselloket Zelhem dat zich inzet voor de gehele gemeente.
Lionsclub Bronkhorst wil via deze weg iedereen heel hartelijk bedanken voor alle steun. Huntelaar: “We zullen u volgend jaar hopelijk weer kunnen uitnodigen en zien ernaar uit u dan gezond en wel te ontvangen.”

www.lionsevenementen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden