<p>Het ensemble Lumaka. Foto: Sarah Wijzenbeek</p>

Het ensemble Lumaka. Foto: Sarah Wijzenbeek

(Sarah Wijzenbeek)

Ensemble Lumaka: kamermuziek uit Parijs van rond 1930

ZELHEM - Een verrukkelijke avond met een theatraal concert over de Parijse tijd omstreeks 1930 staat op het programma van Cultureel Centrum de Brink in Zelhem. Op zondag 18 oktober treedt daar het Ensemble Lumaka op met ‘Rosy’.

Dit ensemble, met de instrumenten harp, fluit, viool, altviool en cello, neemt de luisteraars mee naar de Parijse salon van de Nederlandse componiste Rosy Wertheim in de jaren dertig. Daarnaast speelt het vijftal ook werken van collega-componisten uit die tijd zoals Ibert, Jolivet, Milhaud, Ravel en Debussy.
Het optreden van het Ensemble Lumaka is aangepast aan de geldende coronaregels. Er zijn twee uitvoeringen zijn van één uur, zonder pauze. Deze beginnen om 19.00 en 21 00 uur. Voor elk tijdstip zijn dertig kaarten beschikbaar.
Aanmelden voor 15 oktober is verplicht, met een e-mail aan carlaelschot@chello.nl. Er kan een voorkeurstijd worden opgegeven. Het toegewezen tijdstip wordt vermeld in de bevestigingsmail. De zaal (Stationsplein 12), is dertig minuten voor aanvangstijd open zijn. Parkeermogelijkheid en de ingang bevinden zich aan de achterzijde. Het dragen van een mondkapje wordt aanbevolen.
Meer informatie op onderstaande website.


kamermuziekzelhem.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden