Digitale woonavond Rabobank

REGIO - Wie zijn eerste huis wil aankopen, of wil verhuizen naar een andere woning, of wie wil weten hoe hij langer zelfstandig kan blijven wonen in zijn of haar huidige woning, heeft vast de nodige vragen over deze woononderwerpen. Op financieel gebied, maar misschien ook wel aan de notaris. Voor iedereen met woondromen houden de Achterhoekse Rabobanken daarom op woensdag 7 oktober een digitale woonavond.

Workshops
Op deze avond informeert de Rabobank tijdens korte workshops over de belangrijkste zaken die men moet weten bij de stappen die hij wil weten. Deelnemers aan de avond kiezen zelf bij welke workshops ze aanschuiven. Uiteraard komt het verduurzamen van de woning ook aan bod in de verschillende workshops.
Deelnemers kunnen kiezen uit de workshops: Langer zelfstandig wonen; Verhuizen naar een volgende woning; Notariële aspecten door notaris Jeroen Blankestijn uit Zelhem; Aankoop eerste woning.

Wie, gewoon vanuit huis, wil deelnemen aan de digitale woonavond, kan zich aanmelden via www.rabobank.nl/graafschap. Hier is ook meer informatie over de workshops te vinden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden