Dag voor de Ouderen verschoven naar 2021

ZELHEM/HALLE – Sinds enkele jaren organiseert het Platform Welzijn Organisaties Zelhem/Halle de Dag van de Ouderen. Deze gezellige middag wordt normaal gesproken gehouden op de eerste vrijdag in oktober. Voor dit jaar kan vanwege het coronavirus de Dag van de Ouderen helaas geen doorgang vinden.

Het Platform Welzijn Organisaties Zelhem/Halle is in 2018 gestart met het organiseren van een high tea met heerlijke hartige en zoete hapjes bij museumboerderij Smedekinck. Ruim 100 personen namen deel aan de high tea en konden terugkijken op een gezellige bijeenkomst. Verleden jaar werd er een muzikale middag georganiseerd met sketches en liedjes van het duo Een en Ander. De organisatie mocht toen rond de 140 personen verwelkomen bij zalencentrum ’t Witte Paard.

Het Platform Welzijn Organisaties Zelhem/Halle, waarin tien welzijnsorganisaties zijn verenigd, was dit jaar weer enthousiast van start gegaan om een mooi programma op de eerste vrijdag in oktober te organiseren. De eerste vergadering vond reeds plaats in januari. Het programma stond al volop in de steigers toen in maart het coronavirus toesloeg. De organisatie heeft de situatie enige tijd aangekeken, maar heeft uiteindelijk moeten besluiten dat de Dag van de Ouderen dit jaar geen doorgang kan vinden. De Dag van de Ouderen wordt nu verschoven naar vrijdag 1 oktober 2021. De organisatie hoopt dat de gezellige middag dan wel kan plaatsvinden voor de senioren. Het belooft in ieder geval weer een mooi programma te worden.

Het Platform Welzijn Organisaties Zelhem/Halle bestaat uit vertegenwoordigers van De Zonnebloem, de Boerderij, Stichting Noodhulp, Stichting Welzijn Zelhem/Halle, Diaconie van de Kerk in Zelhem, Diaconie van de Kerk in Halle, Het Rode Kruis, Het Groene Kruis, Museumboerderij Smedekinck en Stichting Present en heeft als doel: het bevorderen van gezamenlijk en samenhangend welzijnsbeleid en het ondersteunen en stimuleren van elkaars activiteit en dienstverlening. Een van de activiteiten is de Dag van de Ouderen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden