Springkussen bij Wip d'r es uut. Foto: PR
Springkussen bij Wip d'r es uut. Foto: PR (PR)

Megapret breidt uit met 'Wip d’r es uut' voor (jong) volwassenen

LIEVELDE - Speelparadijs Megapret in Lievelde heeft een nieuwe uitbreiding. Vanaf heden kunnen ook (jong) volwassenen een actieve middag of avond beleven in het nieuwe gedeelte ‘Wip d’r es uut’. Met een uitbreiding van maar liefst 800 m2 vol spannende activiteiten, kunnen nu ook (jong) volwassenen zich weer kind voelen. De ideale plek om lol te beleven tijdens een familiedag of als teambuilding tijdens een bedrijfsuitje.

Actieve uitdaging in teamverband
De nieuwe hal is voor de helft gevuld met Nederlands grootste activiteitenspringkussen. Hier worden in teamverband spellen gespeeld. Vrienden, collega’s of familieleden kunnen hun krachten meten, want een klimwand van wel 5 meter hoog daagt de klimmer uit, zijn spierbundels te tonen. Ook de evenwichtsbalk, die in het springkussen is verwerkt, vraagt de nodige behendigheid. Wie ontwijkt de grote ballen van zijn tegenstander het best en blijft het langste staan? En hoe heerlijk is het om, weer net als vroeger, in een enorme ballenbak te duiken? Uiteraard is ook hier een competitie-element aan verbonden.

Megapret werkt op afspraak. Gasten moeten van tevoren reserveren en vermelden dat ze gebruik willen maken van Wip d’r es uut. Minimale groepsgrootte acht personen. 0544-377932/info@megapret.nl.

Klik hier voor een filmpje.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden