Baron en barones Van Lynden enthousiast over jubileumboek 125 jaar Volksfeest Keppel en Eldrik. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Baron en barones Van Lynden enthousiast over jubileumboek 125 jaar Volksfeest Keppel en Eldrik. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Baron en barones ontvangen eerste jubileumboek Volksfeest Keppel en Eldrik

Algemeen

LAAG-KEPPEL - De Volksfeestcommissie Keppel en Eldrik had Muziekvereniging Keppel gevraagd om er een feestelijke optocht van te maken aan het begin van een mooie vrijdagavond 11 september. Op gepaste afstand liep het gezelschap met Charlotte van Vliet, de Keppelse koningin voor twee jaar, over de oprijlaan naar Kasteel Keppel waar baron en barones Willem en Sonia Van Lynden hen stond op te wachten.

De muziek speelde en de vendelier zorgde voor een vaandelhulde. De baron en barones kregen, omdat het feest vele jaren rond het kasteel is gevierd, het eerste exemplaar van het jubileumboek 125 jaar Volksfeest Keppel en Eldrik uitgereikt. Enthousiast werd het als cadeau ingepakte boek weer uitgepakt. Het boek dat vol staat met verhalen, interviews en vooral veel foto’s werd een dag later persoonlijk bij alle adressen in Keppel en Eldrik gebracht.

Het Volksfeest nu wordt gehouden in Laag- en Hoog Keppel. Dit jaar heeft de Volksfeestcommissie Keppel en Eldrik het besluit genomen om het feest niet door te laten gaan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid