Awesome met Marlou Kroese en Thijs Hegman tijdens de bandmarathon DRU 2019. Foto: Frans Hesselink
Awesome met Marlou Kroese en Thijs Hegman tijdens de bandmarathon DRU 2019. Foto: Frans Hesselink

Spetterend optreden Popband Awesome

Algemeen

DOETINCHEM - Op zaterdag 12 september geeft de popband Awesome een spetterend optreden in de P&P-zaal van vestiging Doetinchem van de Muziekschool. Het is het laatste optreden van Awesome in deze bezetting en is onderdeel van het programma van de Muzikale Proeverij van de Muziekschool.

De band Awesome bestaat uit zes leden: Marlou Kroese (zang), Thijs Hegman (zang/gitaar), Thomas Sessing (zang/gitaar), Pepijn Rözer (basgitaar), Teun Thiele (drums) en Dirk Lukassen (zang/keyboard). Alle zes zijn leerling of oud-leerling van de Muziekschool. Zij spelen onder leiding van Raimond Surquin. Hun repertoire is veelzijdig en bestaat uit nummers van onder meer Michael Jackson, Bruno Mars, Iggy Pop, The Kinks en vele anderen. Op zaterdag 29 augustus stonden ze nog op het podium bij Hessenbad-pop.
Awesomes optreden in de Muzikale Proeverij van de Muziekschool is gratis toegankelijk. Wel is vanwege corona aanmelden noodzakelijk. Dat kan t/m 10 september via: info@muziekschoolog.nl. Meer info op onderstaande website.


www.muziekschooloostgelderland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant