Leden van het Zelhems Mannenkoor starten in groepjes met repeteren. Foto: PR
Leden van het Zelhems Mannenkoor starten in groepjes met repeteren. Foto: PR

Zelhems Mannenkoor weer voorzichtig van start

Algemeen

ZELHEM - Het Zelhems Mannenkoor is op donderdagavond 3 september na een periode van bijna een half jaar verplichte rust weer voorzichtig opgestart met het uitoefenen van de mooie hobby het repeteren en het zingen, in de grote zaal van Cultureel Centrum De Brink.

De voorgeschreven regels werden goed uitgevoerd. Stoelen op gepaste afstand en een ieder op een vaste plaats. Het eerste uurtje van de repetitie was voor de 1e en 2e tenoren. Nadat alles weer schoongemaakt en goed geventileerd was, was het om 21.00 uur de beurt aan de baritons en de bassen. Niet alle leden durfden het aan om aanwezig te zijn, en daar is volledig begrip voor.
Dirigente Susanna Veerman was erg blij om zo weer met elkaar alweer wat te kunnen repeteren. Alhoewel het heel anders was als voorheen, was het toch heel erg fijn om met elkaar weer wat te kunnen zingen. Al is het dan ook op kleine schaal.
Op deze manier zal het koor een paar weken proefdraaien, daarna zal het bestuur bekijken wat er nog meer voor mogelijkheden zijn. Maar in ieder geval: het begin is er weer. Er zullen ongetwijfeld in de toekomst veranderingen en aanpassingen zijn, hopelijk in positieve zin.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant