Voetbalvereniging HC’03 houdt een openluchtbioscoop

DREMPT – Voetbalvereniging HC’03 uit Drempt houdt de komende drie weekenden een openluchtbioscoop op het hoofdveld van het sportpark, waar bezoekers met hun eigen stoel plaats kunnen nemen om te genieten van topfilms. Met het entreegeld hoopt de club extra inkomsten te genereren nu er vanaf het voorjaar veel geplande activiteiten zijn geannuleerd.

Net als bij andere verenigingen gingen er ook bij HC ’03 veel geplande activiteiten niet door en liep de club daardoor geld mis. Geld dat de vereniging keihard nodig heeft om een buffer op te bouwen om tegenslagen op te vangen. Binnen de vereniging is er daarom nagedacht welke activiteiten er wel kunnen worden georganiseerd om enerzijds inkomsten te genereren en anderzijds bezoekers een leuke avond te bezorgen. Een van die activiteiten is een openluchtbioscoop die de voetbalvereniging organiseert in samenwerking met Biljartvereniging ’t Hessenhuus en Dorpshuis De Ruimte uit Hummelo.
Op vrijdag 14 augustus staat de Nederlandstalige film All Stars op het programma. Een echte voetbalfilm. Een dag later, op zaterdag 15 augustus, kunnen bezoekers genieten van de topfilm Scarface. Het weekend daarop staat de James Bond film Spectre gepland op vrijdag 21 augustus, een dag later, op zaterdag 22 augustus, gevolgd door Grease. De Franstalige film Bienvenue chez les Ch’tis is te zien op vrijdag 28 augustus en de kaskraker Forrest Gump vormt de slotfilm op zaterdag 29 augustus. De entree voor de openluchtbioscoop bedraagt 8 euro per voorstelling. Passe-partouts zijn mogelijk vanaf 20 euro om voordelig van meerdere films te genieten. Bezoekers wordt gevraagd hun eigen stoel mee te nemen en een plaats te zoeken op de grasmat waar het bioscoopdoek vlak voor de tribune voor hun klaarhangt. Het sportpark is tijdens de openluchtbioscoop geopend vanaf 20.30 uur.


www.hc-03.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden