Afbeelding

Radstake start met nieuw concept: N18 TO GO

Algemeen

Pitstop voor de hongerige passant

HEELWEG - Het idee om ooit een broodjeszaak te openen aan de N18 speelde al langer bij eigenaar Robert Venderbosch van De Radstake. Al eeuwenlang komen passanten over de voormalige ‘Hessenweg’ uitblazen bij ‘pleisterplaats De Radstake’ voor een hapje en een drankje om daarna hun weg te vervolgen. Door de coronamaatregelen werd Venderbosch creatiever en daadkrachtiger om dit idee versneld door te zetten. Aankomende zaterdag is het zover. N18 TO GO opent voor iedere passant op en om de N18.

Passanten kunnen er dagelijks terecht voor vers belegde broodjes, trendy en gezonde gerechten, frisdranken, snacks en lekker softijs. Om de ultieme service voor de hongerige automobilist te benadrukken is zelfs een litertje motorolie in de aanwezige minishop verkrijgbaar. De officiële opening vindt aankomende zaterdag 1 augustus rond 09.00 uur plaats door Johan Venderbosch en een vertegenwoordiger van de gemeente Oude IJsselstreek die het initiatief van harte ondersteunt.

Bezoekers die dit weekend komen kennismaken met N18 TO GO kunnen rekenen op gratis koffie en een proeverijtje van diverse broodjes. Op alle uitingen van het nieuwe concept staat N18 Fresh Food TO GO. Venderbosch: Met ‘fresh food’ kun je verwachten dat onze rijkelijk belegde broodjes en andere gerechten, continu vers en ambachtelijk worden bereid. Dit maakt elke bestelling, warm of koud, uniek en dat ga je proeven!”
N18 TO GO wordt een snel-concept. De klant kiest, krijgt zijn of haar bestelling en kan daarna de reis meteen vervolgen. Wie daar niet voor kiest, kan ook ter plekke consumeren; er zijn wat zitplaatsen.

N18 TO GO krijgt er op korte termijn nog een 'broertje' bij, verklapt Venderbosch: "Dat wordt N18 TAKE AWAY!. Om in te spelen op de vraag naar snelle gemakkelijke oplossingen voor het dagelijkse koken, stellen we maaltijden samen die warm af te halen zijn of heel makkelijk thuis zijn te bereiden. Trefwoorden daarbij: hoge kwaliteit, traditioneel, maar ook modern met een goede prijs, duurzaamheid, beleving en service. Laat je verrassen!”

N18 TO GO bevindt zich in het paviljoen aan de N18 op de parkeerplaats van De Radstake (Twenteroute 8 Heelweg) en is op werkdagen geopend vanaf 06.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur.


www.n18togo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid