Ruud Weijers (l.) en Ron Schoppers (r.) samen met Gerbert Tiecken. Foto: Clubfotograaf ZZC '20/Gerrie Evers
Ruud Weijers (l.) en Ron Schoppers (r.) samen met Gerbert Tiecken. Foto: Clubfotograaf ZZC '20/Gerrie Evers

De Smoks en Rimar verenigingssponsoren van ZZC’20

ZELHEM - Eerder al werden KemperKip, De Groes, Roossink TC en de DakExpert als belangrijke sponsoren gepresenteerd van de nieuwe fusieclub ZZC’20. Nu is er opnieuw goed nieuws voor de Zelhemse voetbalvereniging. Ook Eeterij en Tapperij De Smoks en Rimar Administratie en Belastingadviseurs hebben zich als verenigingssponsor verbonden aan ZZC’20.

Als tegenprestatie voor de verkregen sponsorbijdrage zal het logo van Rimar zichtbaar zijn op de mouw van het wedstrijdshirt bij alle teams. De Smoks zal met het logo de doelnetten sieren. En wie straks het clubgebouw aan de Pluimerskamp gaat bezoeken zal zien dat het interieur een facelift ondergaat. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door De Smoks die daar met de sponsoring een mooie bijdrage in gaat leveren.

Namens de club laat Gerbert Tiecken weten zeer content te zijn met de komst van de nieuwe verenigingssponsoren juist in deze toch wel onzekere coronatijden. De vereniging is Ruud Weijers, eigenaar van Rimar Administratie en Belastingadviseurs en Ron Schoppers, eigenaar van Eeterij en Tapperij De Smoks bijzonder dankbaar voor het in de nieuwe fusieclub gestelde vertrouwen en hun steun aan de club. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden