Het jeugdteam onder 9-2 bij de uitreiking van de cheque op het pannaveld. Foto: ZZC '20
Het jeugdteam onder 9-2 bij de uitreiking van de cheque op het pannaveld. Foto: ZZC '20

Rabobank coöperatiefonds steunt ZZC’20

ZELHEM - Recent heeft er op sportpark Pluimerskamp in Zelhem een metamorfose plaatsgevonden. Er is flink gegraven, oude materialen en groen verwijderd, en meer dan honderd kubieke meter zand opgebracht voordat het vernieuwen en opbouwen van de volledige entree kon beginnen. Vervolgens is het gehele terrein opnieuw ingericht en van bestrating te voorzien.

Om te beginnen is de toegang tot het sportpark gewijzigd. De entree voor voetgangers grenst nu direct aan het clubgebouw en is breder gemaakt. De toegang voor fietsers en het pad langs het hoofdveld is voorzien van nieuw straatwerk en ook daar veel breder gemaakt. Daarvoor is een deel van de struiken verwijderd en om dat netjes af te werken is er ook nieuw hekwerk geplaatst. De verlichting is onder handen genomen, bestaande lantaarns hebben een nieuwe frisse kleur gekregen die is afgestemd op de rest van de inrichting en er is extra verlichting aangebracht langs het nieuwe fietspad. Het meest in het oog springend zijn de nieuwe speelvoorzieningen voor de jongste jeugd en de absolute blikvanger het pannaveld voorzien van een kunstgras ondergrond die milieuvriendelijk en veilig voor de gebruikers is ingestrooid met kurk.

Natuurlijk was de professionele inbreng van verschillende leveranciers noodzakelijk maar nagenoeg alle leveranciers hebben ook op een of andere wijze een sponsorbijdrage geleverd. Daarnaast maakten sponsors en donateurs het de club mogelijk om dit te doen. Essentieel om dit plan te kunnen realiseren was de genereuze bijdrage van de club van honderd, zonder dat had de vereniging dit niet kunnen doen. De mooie bijdrage vanuit het Rabobank coöperatiefonds was vervolgens de laatste zet in de rug om dit te kunnen realiseren. Daarmee laat Rabobank zien waar ze voor staat. Een partner in de samenleving die een actieve bijdrage wil leveren aan de welvaart en het welzijn in de regio.

Ton Nijenhuis, de initiator voor dit plan, namens ZZC ’20 laat weten bijzonder dankbaar te zijn voor de inzet van alle vrijwilligers. "Ook in deze moeilijke tijden, onder bijzondere omstandigheden hebben zij een grote bijdrage geleverd aan de realisatie van het plan."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden