Voor de jeugd is er de spaaractie ‘Reis rond de wereld’. Daarnaast loopt de spaaractie ‘Schott Zwiesel glazen’. Foto: PR
Voor de jeugd is er de spaaractie ‘Reis rond de wereld’. Daarnaast loopt de spaaractie ‘Schott Zwiesel glazen’. Foto: PR

Twee spaaracties bij Jumbo Hollak

ZELHEM - Woensdag 8 juli 2020 is Jumbo Hollak gestart met 2 spaaracties voor het hele gezin. Voor de jeugd is er de spaaractie ‘Reis rond de wereld’. Daarnaast loopt de spaaractie ‘Schott Zwiesel glazen’.

Schott Zwiesel glazen
Bij Jumbo Hollak kun je nu sparen voor prachtige Schott Zwiesel glazen van restaurantkwaliteit. Deze stijlvolle glazen zijn gemaakt van Tritan® kristalglas en zijn er in 7 verschillende soorten. Goed nieuws: je kunt nu nóg sneller sparen via de Jumbo Extra’s app, want je krijgt de eerste 5 zegels cadeau. De actie loopt tot en met dinsdag 29 september 2020. De glazen zijn gemaakt van Tritan® kristalglas, zijn vaatwasmachinebestendig en zijn duurzaam met eco-certificering.

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je één glazenzegel. Bij online boodschappen doen, krijg je de glazenzegel van de bezorger of de medewerker bij het Pick Up Point. Plak de glazenzegels op de spaarkaart. Met 15 zegels is de spaarkaart vol. Met één volle spaarkaart en bijbetaling ontvang je een Schott Zwiesel set van 2 glazen naar keuze. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met dinsdag 6 oktober 2020. Extraatje is een mooie karaf en die is alleen te bestellen via de Jumbo Extra's app.

Maak de hele wereldkaart compleet
Wil jij thuis een reis om de wereld maken? Spaar dan mee met Jumbo Hollak. Bij aankoop van diverse actieproducten krijg je stickers van allerlei bijzondere bezienswaardigheden over de hele wereld. Plak ze op de speciale poster met wereldkaart of Benelux.

Voor 1 euro kun je de poster met wereldkaart kopen bij Jumbo Hollak of online bestellen. Bij aankoop van de actieproducten krijg je een gratis setje van 3 stickers bij de kassa, bij het Pick Up Point of van de bezorger. Plak de stickers op de wereldkaart en reis zo de wereld rond. Ontdek alle wereldse weetjes. De actie loopt tot en met 8 augustus 2020, OP=OP.

Jumbo Extra’s App
Ook in de Jumbo Extra’s App kan je servieszegels sparen en is het dus niet nodig om een spaarkaart vol te plakken. Dit spaar je dan gewoon in de app. Wanneer je hiervoor kiest krijg je de eerste vijf zegels cadeau. De Jumbo Extra’s app is te downloaden via de Apple App store voor IPhone of Google Play store voor Android toestellen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden