Voorbijgangers worden gewaarschuwd voor overstekende crossers. Foto: PR
Voorbijgangers worden gewaarschuwd voor overstekende crossers. Foto: PR

Eerste clubcross bij Halmac

HALLE - Na maanden van serene rust op en rond de Kappenbulten mochten in mei de motoren eindelijk weer gestart worden. Onder strak Halmac-bewind, waarbij iedereen geacht werd zich aan de corona-regelgeving te houden, werden de eerste trainingen weer opgestart en na acht zaterdagen van trainen, kunnen de clubleden op zaterdag 11 juli de krachten weer met elkaar meten tijdens de eerste clubcross van 2020.

Opluchting bij het bestuur, maar ook bij de leden, dat RIVM en KNMV samen maatregelen hebben weten op te stellen, waarbij wedstrijden weer mogelijk zijn. Ook de gemeente toont zich bereidwillig en werkt en denkt zoveel mogelijk mee.

De eerste toeschouwers mogen zich ook weer melden, al zit daar ook een maximum aan. Halmac doet het uitdrukkelijk verzoek om thuis te blijven indien men hoest, verkouden is en of koorts heeft, dan wel iemand met een recente besmetting in de buurt heeft. De 1,5 meter maatregel is op circuit Kappenbulten goed te hanteren, het enkele hectares grote terrein biedt voldoende gelegenheid tot afstand houden en het rennerskwartier ligt aan de overkant, waardoor ook daar voldoende afstand gewaarborgd is. Voorbijgangers worden gewaarschuwd voor overstekende crossers.

De trainingen en wedstrijden beginnen zaterdag voor de allerjongsten vanaf 12.00 uur, vanaf 13.30 uur is de rest aan de beurt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden