Baby- en kinderspullen, waar láát je ze?

Iedere moeder (en vader) herkent het vast wel. Zeulen met spullen als je ook maar voor even met de kleinste de deur uitgaat. Luiers, speentjes, flesjes, rompertjes, spuugdoekjes. En dan hebben we het nog niet gehad over je eigen smartphone, zonnebril en soms zelfs je laptop. Wat een gesjouw. Hoe kan dat handiger?

Gelukkig zijn er in tegenstelling tot jaren terug, slimme luiertassen. Zo’n luiertas waaraan je zelfs niet eens ziet dat het een luiertas is. Er past bovendien een laptop in. Top! De meeste kwaliteitsmerken bieden een luiertas aan van leer, zoals Micmacbags. Een vuilafstotende binnenkant, verschoningsmatje en gewoon als dagelijkse tas ook draagbaar. Dat komt door het mooie design en uiteraard de functionaliteit. Laauw, Cowboysbag en Matt & Nat hebben eveneens prachtige exemplaren. 

De kinderrugzak is onmisbaar 
Als de kindjes ouder zijn weet je dan ook niet hoe snel je ze een heuse eigen tas moet geven. De rugtas kind is niet voor niets een enorm sterke lijn in de tassencollecties van menig merk. Zebra, A little Lovely Company, Engel., Fjällraven, Kipling, Eastpak. Van de jongste tot de meer oudere kinderen, er is voor elk kind een rugzak geschikt. 

Tip: let er in alle gevallen op dat de rugzak nooit zwaarder wordt dan maximaal tien procent van het totale lichaamsgewicht van het kind. Dat is het advies dat ergotherapeuten geven en niet voor niets. De kinderrug is kwetsbaar, omdat kinderen nog volop in de groei zijn. 

Fanny pack draagt lekker comfortabel
Draag je nu een luiertas of moet je de rugtas van je kroost ook meedragen, dan is voor jouzelf een Fanny pack ideaal om je belangrijke spullen in mee te nemen. Stel je voor dat je de kinderen uit school haalt en met drie rugtassen loopt te sjouwen omdat die kids daar even geen zin hebben (dat is niet vreemd, dat doen ze gewoon zo). Hoe kom je dan het snelst bij je eigen portemonnee als je onderweg nog avondeten moet kopen? 

Precies, die pak je gemakkelijk uit die heuptas. Easy! Daarom is de Fanny pack zo functioneel. Ze zijn er overigens in alle mogelijke dessins. Van prachtig leer gemaakt of van sportief canvas en meer. Past altijd bij je outfit en het draagt lekker comfortabel. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Twenty Four Webvertising B.V. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden