Comédienne Louise Korthals treedt op in Amphion Doetinchem. Foto: Astrid Verhoef
Comédienne Louise Korthals treedt op in Amphion Doetinchem. Foto: Astrid Verhoef

Schouwburg Amphion in juli van start met voorstellingen

Algemeen

Maximaal 100 personen per voorstelling toegestaan

DOETINCHEM - Al sinds 12 maart heeft er geen voorstelling meer plaatsgevonden in de Doetinchemse schouwburg, maar in juli mag Amphion starten met voorstellingen voor maximaal 100 personen. Hoewel dit nog steeds niet winstgevend blijkt, willen het theater en de artiesten graag door. In juli staan zes voorstellingen, waarvan twee kindervoorstellingen geprogrammeerd.

Eindelijk weer genieten van een concert of cabaret
Ruud Hermans, winnaar van The Voice Senior, trapt af op vrijdag 3 juli met een theaterconcert.
Daarna volgen comédienne Louise Korthals op 7 juli en Kiki Schippers op 9 juli met eveneens cabaret.
Op 11 en 12 juli staat Warboel met Feest in de Liedjesstraat met maar liefst acht voorstellingen in Amphion.
Vrijdag 17 juli kan men komen genieten van cabaretière Nathalie Baartman en in het weekend van 18 en 19 juli sluit Brandweerman Sam Live het seizoen af.

RIVM-regels tijdens een theateravond
Op een speelavond laat Amphion maximaal 90 gasten in de grote zaal toe. De gasten die kaarten hebben gereserveerd, worden in twee tijdvakken ontvangen. Men neemt zijn jas mee de zaal in. De stoelen zijn tijdelijk niet geplaceerd en de gasten worden door het personeel naar hun stoelen begeleid. Mensen uit hetzelfde huishouden mogen bij elkaar zitten. De horeca blijft vooralsnog gesloten. Er wordt wel een drankje aangeboden door middel van self-service.

In verband met de constante ontwikkelingen kunnen plannen continu wijzigen en wordt geadviseerd om de website in de gaten te houden. Voor vragen is de kassa bereikbaar per mail.


www.amphion.nl

kassa@amphion.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant