Online Walk&Talk

REGIO - Op zoek naar je volgende baan? Kun je wel wat hulp gebruiken of help je graag anderen? Doe dan mee aan de Online Walk&Talk bijeenkomst nu deze bijeenkomsten voorlopig niet in de bibliotheek plaats kunnen vinden. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips, wisselende onderwerpen en ervaringen van anderen.

De vier Online Walk&Talk bijeenkomsten vinden de komende maanden plaats in samenwerking met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids. Het thema van de eerste Walk&Talk is: Hoe verandert corona je zoektocht naar werk? Wat moet je anders doen? Welke kansen kun je ontdekken en hoe doe je dat dan?
De deelnemers gaan met al deze vragen aan de slag. Met haar positieve en praktische aanpak heeft Debbie verfrissende ideeën om kansen te ontdekken in onze snel veranderende arbeidsmarkt.

De eerste editie is op donderdag 28 mei en start om 10.00 uur, de bijeenkomst duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan via: http://bibliotheekwestachterhoek.nl/walktalkonline. Je ontvangt dan op woensdag 27 mei de inloggegevens en een uitleg voor je deelname.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden