Er zit weer water in het Hessenbad. Foto: Facebook Hessenbad Hoog-Keppel
Er zit weer water in het Hessenbad. Foto: Facebook Hessenbad Hoog-Keppel

Hessenbad weer volop in beweging

HOOG-KEPPEL - Het Hessenbad heeft de ligweide al opengesteld voor de verenigingen, Focus en de Sperwer. Omdat binnensporten nog niet mag en buiten wel kan de ligweide van het Hessenbad uitkomst bieden. Beide verenigingen kunnen zo mooi weer met hun trainingen starten. Op hun beurt helpen zij het Hessenbad met het volleybalveld opknappen en een freerun-ruimte te realiseren. Zo doet de ligweide in ieder geval dienst dit seizoen.

Helaas mag het 50-jarig bestaan van het Hessenbad niet uitbundig met veel mensen worden gevierd, dit hoopt de organisatie volgend seizoen wel te mogen doen. Het Hessenbad heeft natuurlijk dit voorjaar niet stilgestaan. De machine kamer is grondig onder handen genomen. Het puffen en zuchten van de slecht onderhouden machines begint nu weer op muziek te lijken. Ook rondom de ligweide is veel gebeurd. Dankzij een trouwe groep vrijwilligers werd er twee keer in de week op gepaste afstand (kan gelukkig makkelijk op het terrein), veel groen aangepakt. De klussers waren ondertussen druk bezig met verven van de accommodatie en onderhoud aan de beide bassins.

Dit seizoen zal er totaal anders uitzien dan verwacht, maar iedereen zet de schouders eronder en doet er alles aan om het bad open te stellen volgens de regels van de overheid. Houdt de website en de FB-pagina in de gaten voor informatie voor openingstijden en zwemtijden. Voor vragen kan men mailen. Bij het Hessenbad hoopt men op de steun van alle leden om te zorgen dat het bad ook volgend seizoen weer open mag.


www.hessenbad.nl

info@hessenbad.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden