Hummelo ziet af van paasvuur en Concours Hippique

HUMMELO - De maatregelen die de overheid heeft aangekondigd om verspreiding van het corona-virus te voorkomen, hebben consequenties voor alle evenementen die de komende maanden door Rijvereniging Hummelo georganiseerd zouden worden.

Rijvereniging Hummelo is verantwoordelijk voor de organisatie van het paasvuur in Hummelo, de inzameling van snoeihout en Concours Hippique Hummelo. Het paasvuur is inmiddels afgelast, en als gevolg daarvan is ook het inzamelen van snoeihout niet meer mogelijk.
Hoewel het Concours Hippique zelf pas na 1 juni gepland stond zou veel van het organisatiewerk toch in het gedrang komen. En een dergelijk groot hippisch evenement is afhankelijk van een groot aantal enthousiaste deelnemers en sponsors die dit geweldige concours een warm hart toedragen. De paardensportvereniging uit Hummelo neemt haar verantwoordelijkheid in de strijd tegen het corona-virus en vindt het in deze bizarre tijd niet gepast een beroep te doen op deze deelnemers en sponsors. Het bestuur heeft dan ook met pijn in het hart besloten ook dit evenement te annuleren.
Rijvereniging Hummelo dankt alle betrokkenen voor hun begrip en hoopt volgend jaar alle deelnemers en belangstellenden opnieuw te verwelkomen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden