De mensen van kunst of Art en de mensen van de Kunstuitleen Stadsmuseum. Foto: Carlo Stevering
De mensen van kunst of Art en de mensen van de Kunstuitleen Stadsmuseum. Foto: Carlo Stevering

Kunstuitleen Doetinchem overgedragen aan Kunst of Art uit Laag-Keppel

LAAG-KEPPEL/ZUTPHEN - Per 1 maart 2020 draagt Stichting Stadsmuseum Doetinchem de leden van de kunstuitleen over aan Kunst of Art uit Laag-Keppel. Het bestuur van het Stadsmuseum meent dat de leden van de Kunstuitleen bij Kunst of Art in goede handen zijn. De leden zijn hierover inmiddels op de hoogte gesteld. Maandagavond 10 februari is voor de leden een afscheids- en kennismakingsbijeenkomst geweest in het kerkje van Kunst of Art in Laag-Keppel.

Kunst of Art verhuurt en verkoopt vanuit twee locaties (Laag-Keppel en Zutphen) kunstwerken aan particulieren, bedrijven en overheden. Het is een Achterhoeks familiebedrijf met bijbehorende service en dienstverlening. De familie Hulshof doet dit al meer dan 30 jaar met veel plezier en toewijding. Op de locaties in Laag-Keppel en Zutphen kun je kiezen uit honderden werken van verschillende regionaal- en landelijk bekende kunstenaars.

Per 1 maart 2020 stopt de Kunstuitleen Doetinchem met haar uitleenactiviteiten. Waar deuren sluiten gaan er ook weer nieuwe deuren open. Om een bijdrage te blijven leveren aan het kunstklimaat in de gemeente Doetinchem opent Stadsgalerie Doetinchem per 1 mei 2020 haar deuren van het Stadsmuseum. De Stadsgalerie functioneert als platform voor kunstenaars uit de regio, waarbij uiteraard de koppeling wordt gezocht met de exposities in het stadsmuseum.

Meer berichten