Blokfluiters van de Dorpsschool Halle behaalden hun diploma's. Foto: PR
Blokfluiters van de Dorpsschool Halle behaalden hun diploma's. Foto: PR

Blokfluiters slagen met mooie cijfers

HALLE – De blokfluitgroep van de Dorpsschool Halle heeft onder leiding van Mirjam van der Burg het blokfluitdiploma gehaald. Na een theorie- en praktijkexamen, konden de diploma's worden uitgereikt. Door de griep moesten sommige kinderen het examen iets later doen, maar ze zijn allemaal geslaagd.

De geslaagden zijn: Inge Eggink, Ties Verhelst, Izzi Hebbink, Linde van der Zand, Levi Ribbink, Kayd Alkema, Milou Klein Wolterink, Zep Groot Nibbelink, Anne Reijnhout en Loeka Janssen. Zij kregen de felicitaties.
Voor het praktijkexamen moesten ze een verplicht muziekstuk, een vrije solo en een duet fluiten. Na afloop van het praktijkexamen, was de diploma-uitreiking. Hier waren natuurlijk de mama's, papa's en broers allemaal gezellig bij. De geslaagden kregen hun blokfluitdiploma met daarop mooie cijfers en een presentje van de juf.
Mirjam werd ook nog in 't zonnetje gezet met een hele mooie bos bloemen. Ze gaat haar leerlingen missen, na de gezellige groep ruim anderhalf jaar onder haar hoede te hebben gehad.

Muzikaal bezig zijn met kinderen en zo te zien hoe de kinderen door het musiceren beter gaan lezen, concentreren en goed kunnen samenwerken in teamverband, vindt Mirjam mooi. Inmiddels is zij enthousiast weer een nieuwe groep gestart.

Meer berichten