Vrijwilligers in actie. Foto: Clubfotograaf Zelos
Vrijwilligers in actie. Foto: Clubfotograaf Zelos

Opbrengst compostactie Zelos voor de clubkas

ZELHEM - Al vele jaren zorgt Zelos in het voorjaar met de compostactie voor een vruchtbare bodem in de tuin en de clubkas. Met deze actie kan men zakken compost, koemest en tuingrond afnemen die gratis thuisgebracht zullen worden. Prijzen en aanvullende informatie is te vinden op de bestelformulieren die men thuis ontvangt en op de website van de club.

Waarom tuincompost? Het is een bodemverbeterend product dat te gebruiken is in vaste plantenborders en bij het (ver)planten van struiken en heesters. Ook voor de aanleg en onderhoud van gazons is deze compost een ideaal middel. De compost is rijk aan organische stoffen en bevat bovendien een groot aantal voedingselementen. Bij afname van 5 zakken compost of 5 zakken potgrond, is de zesde zak van hetzelfde product gratis.

In de week van 17 tot en met 23 februari ontvangen inwoners van Zelhem een bestelformulier voor deze actie in de brievenbus. De ingevulde bestelformulieren kunnen afgegeven worden aan de vrijwilligers, die vanaf 22 februari deze langs de deuren op komen halen. Verder is het ook mogelijk om te bestellen en betalen via de webshop van Zelos.

De bestellingen worden op zaterdag 28 maart door de vrijwilligers van Zelos thuis afgeleverd. Meer weten? Ga naar de website van de club of stel een vraag of geen bestelling door via mail.


www.zsvzelos.nl

compostactie@zsvzelos.nl

Meer berichten