Willy Radstake uit Vorden krijgt een fiets overhandigd van Inge Slotboom van Slotboom Tweewielers uit Hengelo Gld. Foto: Dyanne Schiphorst
Willy Radstake uit Vorden krijgt een fiets overhandigd van Inge Slotboom van Slotboom Tweewielers uit Hengelo Gld. Foto: Dyanne Schiphorst

Willy Radstake uit Vorden wint hoofdprijs fotopuzzel Bronckhorst

BRONCKHORST – De prijswinnaars van de fotopuzzel in Contact Bronckhorst zijn bekend. Zij hebben hun prijzen in ontvangst genomen.

De hoofdprijs, een mountainbike Trek Marlin-7, model 2020 in een prachtige kleur ter waarde van 649 euro is gewonnen door mevrouw Willy Radstake uit Vorden. De prijs werd uitgereikt door Inge Slotboom van Slotboom Tweewielers uit Hengelo Gld.
Door Sandra Scholten van Bakkerij Scholten in Zelhem is de tweede prijs, een waardebon van 50 euro uitgereikt. Mevrouw Henny van Aken uit Hengelo is de gelukkige winnares, ze is erg blij met de gewonnen prijs.
De derde prijs is gewonnen door Jan Jansen uit Hengelo. Hij ontving uit handen van keurslager Dick Vlogman een waardebon ter waarde van 35 euro.

De fotopuzzel kon opgelost worden door de kerstwensen met foto's van de ondernemers in de kersteditie van weekblad Contact Bronckhorst te bekijken. Uit die foto's werden kleine stukjes 'geknipt' en in willekeurige volgorde voorzien van een nummer, waar bij ieder fragment de naam van de bijbehorende adverteerder moest worden gevonden. Veel lezers gingen aan de slag om de puzzel op te lossen en per post of mail in te sturen om kans te maken op de prijzen van dit jaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden