Pianiste Yvonne Beeftink krijgt glazen vleugel voor 25 jaar verbondenheid met het Zelhems Mannenkoor. Foto: PR
Pianiste Yvonne Beeftink krijgt glazen vleugel voor 25 jaar verbondenheid met het Zelhems Mannenkoor. Foto: PR

Mannenkoorzang in de Zonnekamp

ZELHEM - Op donderdagavond 12 februari zal het Zelhems Mannenkoor te beluisteren zijn in de Magnoliahof in Zelhem. Dit kan in overleg met Prowonen in de hal van de Magnoliahof. Hiervoor worden de bewoners, familie, buurtgenoten en andere belangstellende uitgenodigd. Aanvang 19.30 uur.

Een aantal jaren heeft het Mannenkoor geen optreden kunnen verzorgen voor de bewoners van de Zonnekamp in Zelhem, dit door de tijdelijke huisvesting aan de Holterhoek in Doetinchem. Nu de meeste bewoners weer teruggekeerd zijn naar Zelhem, heeft men een geschikte locatie gevonden in de Magnoliahof om toch weer voor de bewoners, familie en buurtgenoten te kunnen zingen.

Yvonne Beeftink gehuldigd
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst werd Yvonne Beeftink gehuldigd voor 25 jaar verbondenheid met het Zelhems Mannenkoor als pianiste en repetitor. Het cadeau wat hierbij hoorde was toen nog niet klaar en zou later als nog worden overhandigd. Dit gebeurde dan ook op donderdagavond tijdens de repetitie van het koor. De voorzitter overhandigde Yvonne, als herinnering, een glazen kunstwerk in de vorm van een vleugel met krukje. Dit viel bijzonder in de smaak en krijgt een speciaal plekje in haar woning.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden