Café 't Praatje in Zelhem. Foto: PR
Café 't Praatje in Zelhem. Foto: PR

Back to the Sixties bij Café 't Praatje

ZELHEM – Zondag 16 februari klinkt er van nederbeat tot flowerpowermuziek in Café 't Praatje in Zelhem. Deze middag draait DJ Gerrie Evers muziek uit de jaren '60. Hij zal voor heel Zelhem en ruime omgeving deze muziek laten herleven. Aanvang 15.00 uur.

Door Liesbeth Spaansen

Gasten gaan terug naar de zestiger jaren met de DJ, die al jaren het Radio Ideaal Sixties Café verzorgt. "Jaren '60 muziek is zijn passie en hij is daarmee wel de aangewezen persoon om deze themamiddag van Café 't Praatje een boost te geven", zegt Henk Capel, één van de organisatoren van dit evenement. "Het is de eerste Back to the Sixties-middag en zeker niet de laatste. We willen deze een aantal keren per jaar gaan organiseren."

Via facebook is een heus Café 't Praatje Sixties Top10 gepresenteerd. "Nu hebben we de muziek zelf geselecteerd uit een lijst van 200 nummers", vertelt Henk. "Deze bestaat uit onder andere San Francisco van Scott McKenzie, Ben ik te min van Armand, Sunny Afternoon van The Kinks, Just a Little Bit of Peace in my Heart van de Golden Earring en op nummer 1 Paint it Black van The Rolling Stones."

De hele lijst staat op de facebookpagina. "Het is de bedoeling dat tijdens de volgende '60 middag de bezoekers zelf een Sixties Top10 hebben kunnen samenstellen", aldus uitbater Bart van Londen. "Via facebook zal bekend worden gemaakt wanneer kan worden gestemd."

De ondernemers Bart van Londen en Maarten Oosterink willen graag hun publiek iets extra's bieden. Maarten vertelt enthousiast: "We hebben carnaval gevierd op vrijdag 7 februari en gaan nu voor het volgend evenement: Back to the Sixties. Dus zet het in de agenda: 16 februari."


www.cafehetpraatje.nl

www.facebook.com Café 't Praatje

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden