Deejay Jay Tastic nodigt uit met 'Call My Number'

Jay Tastic, Jurgen Ankersmit, tijdens Pleinfeest Doesburg 2019. Foto: PR
Jay Tastic, Jurgen Ankersmit, tijdens Pleinfeest Doesburg 2019. Foto: PR

DOESBURG – De in Arnhem geboren Doesburger Jurgen Ankersmit (22), ook wel bekend als (deep-)house DJ/Producer Jay Tastic kwam half januari met zijn nieuwe single 'Call My Number'.

De beginnende deejay heeft al van jongs af aan een passie voor muziek en muziek maken. Hij ging in 2016 voor het eerst de studio in en bracht in 2019 zijn eerste twee singles uit, 'In The Night' en 'Take You', waarbij de laatste ook gedraaid is door de Nederlandse topartiest Don Diablo in zijn radioshow Hexagon Radio.

Herstart
Jurgen focuste zich op zijn nieuwe studie, Communicatie op de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), maar is nu van plan om zijn DJ-carrière weer helemaal te herpakken. Zo start hij het nieuwe decennium met zijn derde officiële release 'Call My Number' in samenwerking met het Spaanse duo Impalah. "De single is een positieve track waarbij de luisteraar meegenomen wordt naar een zomers strand", omschrijft Jurgen.

Toekomst
Voor de toekomst heeft Jurgen een duidelijk beeld. Deejay Jay Tastic is druk bezig in de studio om nieuwe muziek te maken en een heel eigen sound te ontwikkelen. Daarbij wil hij zijn muziek aan de wereld laten horen.

Jay Tastic is te vinden op Instagram, Facebook en YouTube.

Meer berichten