Cosmea. Foto: Eigen foto
Cosmea. Foto: Eigen foto

Lezing en snoeicursus bij Groei & Bloei Doetinchem e.o.

DOETINCHEM - Op maandagavond 20 januari organiseert Groei & Bloei Doetinchem e.o. een lezing. Als spreker komt Eric Meijer van Tuinontwerp & Adviesburo alles vertellen over plantencombinaties.

Welke plantgroep zet ik naast de andere, zodat het resultaat meer is dan de som der delen? Hoe komt het dat een bepaalde plantgroep soms als een grijze muis overkomt en nauwelijks opvalt in een border? Kom 't beleven bij “1+1=3", de titel van de lezing. Er is een kleine vorm van interactie met het publiek om dit effect te ervaren. Toegang leden gratis en niet leden 5 euro, aanvang 20.00 uur bij zalencentrum de Kruisberg Kruisbergseweg 172 in Doetinchem.

Snoeicursus
Op 23 en 25 januari organiseert Groei & Bloei Doetinchem e.o. samen met tuincentrum Bloemendaal uit Drempt de jaarlijkse snoeicursus. De cursus bestaat uit een theorie-avond en een praktijkdag. Theo Freriks zal zijn kennis overdragen. Theo is in zijn werkzame leven hovenier en groendocent geweest. Aanmelden kan via onze website www.doetinchem.groei.nl waar ook de kosten van deze cursus staan vermeld. Locatie: tuincentrum Bloemendaal Rijksweg 14 in Drempt. Aanvang 23 januari: 19.30 uur.

Meer berichten