Gezelligheid tijdens het bierpulschuiven. Foto: PR
Gezelligheid tijdens het bierpulschuiven. Foto: PR

Bierpulschuiven voor vieren van 100-jarig bestaan

HUMMELO - Het Hummelo's Gemengd Koor organiseerde in samenwerking met Café-zaal FF naar Steef een bierpulschuiftoernooi. De opbrengst van dit toernooi kwam ten goede van het koor, in 2020 bestaat het koor 100 jaar en wil dit groots vieren.

Vijftien teams hebben meegedaan aan het toernooi, de uiteindelijke winnaar was het team van Han, Ingmar en Ard. Zij gingen met een beker, een envelop en de wisselbeker naar huis. Muziekvereniging Crescendo uit Ooy was verantwoordelijke voor de baan en de onafhankelijke jury. Het Hummelo's Gemengd Koor en FF naar Steef bedanken de sponsors die het mogelijk maakten om deze leuke middag te organiseren.

Alfun Events & Catering, Camping Jena, Spar Hummelo, Autobedrijf Bergsma, HCR de Gouden Karper, Timmer en Aannemersbedrijf De Vries, Autobedrijf Overbeek, Huis 1810, Twenty Four, Bakkerij Leo Ebbers, Home Sweet Home and Garden, Uitspanning Het Wapen van Heeckeren, Bouwbedrijf Jolink, Keuper Tuin en Parkmachines , Veldheer Kachels, Café zaal FF naar Steef, Loonbedrijf Smeitink, Verhey Installatie en Watertechniek, Café de Tol, Parkcamping de Graafschap, Welkoop Toldijk.

Meer berichten