Finalisten van biljartvereniging De Veldhoek Johan Teunissen, Martijn Dijkman, Marti Eenink en Martin Bergsma. Foto: PR
Finalisten van biljartvereniging De Veldhoek Johan Teunissen, Martijn Dijkman, Marti Eenink en Martin Bergsma. Foto: PR

Marti Eenink Biljartkampioen van De Veldhoek

Algemeen

VELDHOEK - Rond de feestdagen is er voor de 36ste keer gestreden bij eetcafé De Veldhoek om de felbegeerde wisselbeker van biljartvereniging De Veldhoek.

Het was weer heel erg gezellig en het publiek zag enkele leuke en spannende partijen. Voor de finale hadden zich vier deelnemers geplaatst: Martin Bergsma, Johan Teunissen, Marti Eenink en Martijn Dijkman.
Het werd uiteindelijk een spannende strijd tussen Marti Eenink en Martijn Dijkman. In de eerste wedstrijd speelden ze tegen elkaar en Marti won nipt, maar omdat hij zijn tweede wedstrijd verloor, kon er nog van alles gebeuren.
Martijn won zijn tweede partij wel en nu stonden beiden praktisch gelijk en kwam het op de laatste wedstrijden aan. Marti won zijn laatste partij van Johan en Martijn verloor net van Martin. Zodoende werd Marti Eenink voor de tweede keer Kampioen van de Veldhoek.
Martin Bergsma speelde een matige eerste wedstijd. Daarna won hij de resterende twee partijen en werd uiteindelijk derde. Johan Teunissen begon met een sterke eerste partij, maar kon dat geen vervolg geven en werd vierde.

Uitslag:
1. Marti Eenink - 31 punten,
2. Martijn Dijkman - 29 pt.,
3. Martin Bergsma - 26 pt.
4. Johan Teunissen - 25 pt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant