De jubilarissen van Muziekvereniging Hummelo en Keppel gehuldigd. Foto: PR
De jubilarissen van Muziekvereniging Hummelo en Keppel gehuldigd. Foto: PR

Muziekvereniging huldigt leden, goed voor 260 jaar lidmaatschap

HUMMELO/KEPPEL - Op maandagavond 6 januari heeft Muziekvereniging Hummelo en Keppel een gezellige nieuwjaarsborrel gehouden voor de leden en partners. De verrassing was voor een zestal leden groot toen ze tijdens deze uitermate mooie en geslaagde avond door de voorzitter werden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap.

Zij zijn vele jaren bij de vereniging, en in de jaren voor de fusie in 2018 bij ofwel De Eendracht ofwel Olden-Keppel verbonden. De jubilarissen werden met hun partners en (klein)kinderen in het zonnetje gezet.
Elke jubilaris is jarenlang trouw lid, niet alleen op muzikaal gebied, maar ook bij acties en overig 'vrijwilligers' werk binnen de vereniging. Enkele mooie anekdotes werden uiteraard aangehaald.
Dirk Jan Huntelaar en Karen van Maren werden in het zonnetje gezet voor hun 25 jarig jubileum, Hans Schreurs voor 40 jaar, Ineke Boomkamp voor 50 jaar en Hetty Wiedijk en Freek Jolink voor maar liefst 60 jaar lidmaatschap.
De vereniging feliciteert de jubilarissen met hun jubileum en hoopt samen nog heel veel jaren met plezier muziek te kunnen maken.

Meer berichten