Lizzy Ossevoort. Foto: Robin Sommers
Lizzy Ossevoort. Foto: Robin Sommers

Lizzy Ossevoort met eigen kerstshow in Amphion

HALLE/DOETINCHEM - Lizzy Ossevoort uit Halle deed mee aan het Junior Songfestival en The Voice of Holland in 2013, en volgde een Master Jazz aan The Manhattan School of Music in New York City. Momenteel is Lizzy haar carrière aan het opbouwen als zangeres en componist. Op 19 december om 20.30 uur staat ze met haar eigen kerstshow in Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Begin december bracht Lizzy haar eerste single uit, genaamd 'What Christmas Really Means'. Hierin wordt beschreven wat kerst voor haar betekent. Kerst, een tijd die Lizzy graag in liefde en verbinding met en voor elkaar wil doormaken, maar tevens een tijd van bezinning waarbij zij stil staat bij de eenzaamheid en onbegrip in de wereld. Haar single staat centraal in haar voorstelling. Tijdens deze theatertour zullen Lizzy en haar band, Rasmus Sørensen op Piano, Ben Feldman op Bas en Domo Branch op Drums, de mensen verwarmen met traditionele Christmas Songs en eigen composities.

Tickets via www.amphion.nl te bestellen en via de kassa, 0314-376000. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden