Knalbal in Halle. Foto: Achterhoekfoto.nl/Albert Schreuder
Knalbal in Halle. Foto: Achterhoekfoto.nl/Albert Schreuder

'Wir Sind Spitze' trapt Knalbal Halle af

HALLE - Zondag 15 december is het weer zo ver: Knalbal in Halle. In de feesttent aan de Halseweg 58 in Halle gaan alle remmen los. Vanaf 14.00 uur zijn jong en oud van harte welkom.

De band 'Wir Sind Spitze', energiek, verrassend en enige in zijn soort, zorgt voor een spetterende aftrap. Mike van Doorn zorgt voor fijne muziek uit de 70's, 80's & 90's. De band Q5 New Style speelt de pannen van het spreekwoordelijke dak af (van onze megatent), zoals ze zelf zeggen, 'meer dan een band, meer dan een DJ!'.

Kortom een feest dat je niet kan missen. Om je te verzekeren van een kaartje moet je er snel bij zijn, de kaarten vliegen de deur uit. De kaarten zijn te koop via de website.

De feesttent van knalbal is 31 december opnieuw geopend. Dit jaar is er een waar voorprogramma gestrikt van hoog niveau met de band Alive, met als motto, Keep the rock and roll alive. De hoofdact is Old Ni'js, met hun act, Høken met Old Ni'js! Oer muzikanten in het Achterhoeks dialect, dat wordt een prachtig feest op oudjaarsdag.

De entree is deze middag gratis.


www.knalbal.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden