Levende Lambertikerk Adventskalender 2019

ZELHEM – De Werkgroep Levende Adventskalender, Ankie Emmer, Ans Hilhorst, Menno Leistra, Jan Radstake en Ria Starink hebben de Lambertikerk - Adventskalender voor 2019 ingevuld.

Elke dag staat ergens een deur open om mensen warm te ontvangen. Van 1 t/m 23 december staat elke dag sowieso één gezellige activiteit gepland. De activiteiten variëren van bijvoorbeeld samen kerststukjes maken, textiel bewerken, zingen, luisteren naar dialectverhalen en Midwinterhoornblazen, gezellig koffiedrinken, lunchen, dineren of wandelen. Kinderen kunnen samen met hun ouders pannenkoeken en koekjes bakken. Volgens Werkgroep Levende Adventskalender is er voor elk wat wils. Wees welkom, het is voor iedereen toegankelijk.
Er is een poster Leve(n)de Adventskalender 2019 gemaakt waarop alle activiteiten staan vermeld. Een groot formaat van deze poster staat opgesteld in de kerk. Kleinere versies zijn te vinden in het dorp onder andere in De Zonnekamp, de bibliotheek, De Oranjehof, het Zorghotel, de Boerderij, Coop, Jumbo en op de website.
Bekijk deze poster om te zien wat er wordt aangeboden en maak een keuze. Aanmelden voor (een of) meerdere activiteit(en) kan via mail of onderstaande telefoonnummers. Indien gewenst, wordt verdere informatie verstrekt.
Deelname aan de activiteiten is een leuke manier om mensen te treffen die al bekend zijn, maar misschien nog wel leuker en interessanter, ook om kennis te maken met onbekende mensen uit de leefomgeving (en daarbuiten).


adventskalender@lambertikerk.nl

Ankie: 0314-623570

Ria: 0314-625554

www.lambertikerk.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden