Toneelspelers van THIJS. Foto: Erik Starink
Toneelspelers van THIJS. Foto: Erik Starink

Ouwe jongens krentenbrood

IJZEVOORDE - Toneelvereniging THIJS brengt in de Pokkershutte in IJzevoorde 'Ouwe jongens krentenbrood', een klucht in drie bedrijven, geschreven door Carl Slotboom. De voorstellingen zijn op woensdagmiddag 27 november, aanvang 14.00 uur en op vrijdagavond 29 en zaterdagavond 30 november, aanvang 19.30 uur.

In 'Ouwe jongens krentenbrood' zetten twee inbrekers, Gerrit en John, een kraak in de villa van dokter Fred Linnenkamp. Wanneer ze proberen de kluis te openen komt Jan-Hein van Buitenstijn, een oude studievriend van dokter Linnenkamp, de kamer binnen. Jan-Hein, die zijn oude studievriend Fred vijfentwintig jaar geleden voor het laatst heeft gezien, weet niet beter of de man die hij aantreft is Fred Linnenkamp. Gerrit is zo beduusd dat hij uit angst dat Jan-Hein naar de politie zal gaan en een persoonsbeschrijving zal doorgeven, besluit het spelletje mee te spelen. Vanaf dat moment is Gerrit de heer des huizes: dokter Fred Linnenkamp.

Voorverkoop
Vanaf november zijn kaarten reserveren via telefoonnummer 06 - 303 993 88 of via leden van THIJS. Op dinsdagavond 19 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur zijn kaarten ook verkrijgbaar in de Pokkershutte aan de Loordijk 12. Zie voor meer informatie de website.


www.thijstoneel.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden