Sinterklaas en zijn pieten komen naar de Markt in Zelhem. Foto: PR
Sinterklaas en zijn pieten komen naar de Markt in Zelhem. Foto: PR

Zelhems Sinterklaasfeest op de Markt

ZELHEM – Sinterklaas komt op zondag 17 november naar Zelhem. Nadat de goedheiligman zaterdag aankomt in Apeldoorn zal hij dus de volgende dag Zelhem al een bezoek brengen. Dit jaar zal er een feest worden gehouden voor de grote kindervriend op het plein aan de Markt in Zelhem. Het feest begint om 15.30 uur.

Het programma ziet er anders uit dan de voorgaande jaren. Toen werd de Sint opgewacht bij de koepel op het Stationsplein. Daarna was er een optocht door de straten van Zelhem waarna er een feestje was op de Markt.

Dit jaar komt de Sint aan op de Markt en zullen alle festiviteiten ook daar plaatsvinden. Op het plein zullen de Music Maatjes gezellige muziek spelen en zingen ze samen met de kinderen en de pieten bekende liedjes. Burgemeester Besselink zal de Sint welkom heten in Zelhem. Natuurlijk is er weer warme chocolademelk en kunnen kinderen hun verlanglijstjes en tekeningen aan Sinterklaas geven. Dit jaar is Eddy van Ee toegetreden tot het sinterklaascomité. Als beste vriend van Sinterklaas heeft hij een belangrijke rol bij de intocht.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden