Sinterklaas op weg naar Laag-Keppel. Foto: K. Heijting
Sinterklaas op weg naar Laag-Keppel. Foto: K. Heijting

Sinterklaas met de pakjesboot

LAAG KEPPEL - Op zaterdag 23 november zal Sinterklaas met de boot aankomen in Laag-Keppel. Alle kinderen uit de regio zijn van harte welkom om Sinterklaas bij de brug te ontvangen. Omstreeks 14.15 uur zal de pakjesboot met Sinterklaas en zijn pieten de bocht om varen en de brug in Laag-Keppel in zicht krijgen.

Bij de brug gaat de Sint met al zijn pieten aan wal om alle kinderen te kunnen begroeten. Op zijn paard Amerigo gaat de Sint en de hele stoet daarna onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Hummelo en Keppel, richting kasteel Keppel.

Sinterklaas wordt daar warm ontvangen door de presentator en zal plaats nemen op zijn stoel, midden in de afgezette ring speciaal voor de kinderen, die de gelegenheid krijgen om met Sinterklaas een praatje te maken of hem een hand te geven. De pieten maken er een leuk feestje van en doen samen met de kinderen allerlei dansjes. Zij delen heerlijke pepernoten uit. Sinterklaas vindt het fijn om vele kindertekeningen te mogen ontvangen.

Er is deze middag warme chocolademelk en koffie verkrijgbaar bij de kraam. Rond 15.30 uur wordt Sinterklaas uitgezwaaid. Bij de uitgang is de mogelijkheid om een vrije gift te geven aan de organisatie, om dit feest te kunnen blijven vieren en krijgen alle kinderen een heerlijke lekkernij van de pieten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden