Contrafools. Foto: Leon Geurink
Contrafools. Foto: Leon Geurink

Contrafools en Groove Digger bij het MuziekLokaal

HALLE HEIDE - In het kader van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek treden zaterdagavond 16 november Contrafools uit Winterswijk en Groove Digger uit de omgeving van Doetinchem op bij MuziekLokaal, het poppodium van het Heidehuus. Het belooft een gevarieerde muzikale avond te worden. Aanvang 20.30 uur, de zaal is open om 20.00 uur.

Contrafools is een zeskoppige reggae/ska-band, die het publiek meeneemt de sfeer van Kingston Town. De band speelt voornamelijk eigen werk, met een aantal covers van onder andere Bob Marley en the Specials. De teksten zijn in het Nederlands en in het Engels.
Voor Groove Digger wordt dit optreden de première. Deze vijfmansformatie brengt muziek in een mengeling van diverse stijlen, waarbij de Groove centraal staat. Met op de setlist onder andere nummers van Cream, Tom Petty, ZZ top en Thin Lizzy zal het een swingende avond worden.
De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over wel dertig locaties.
De toegang is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden