Lions organiseren Eerste Bronckhorster Mosselparty

BRONCKHORST/VORDEN - Lionsclub Bronckhorst is druk bezig met de organisatie van de Eerste Bronckhorster Mosselparty. Dat wordt een feestelijke avond, waarbij smakelijk eten wordt geserveerd in een spannende omgeving. Iedereen is welkom op 29 november in de Innovatieloods in Vorden, vanaf 17.00 uur.

Een eersteklas kok uit Zeeland komt speciaal voor de gelegenheid naar Vorden om er de superverse mosselen - die dezelfde dag zijn gevist en gebracht - te bereiden. Daarnaast worden bijgerechten geserveerd zoals frietjes, stokbroden, sausjes, snacks. En voor de echte mosselhater is zelfs een alternatief, met uitstekende wijn en nog veel meer.

De Bronckhorster Mosselparty is een avond waaraan iedereen kan meedoen, want het is een gelegenheid om gezellig samen te eten en wie wil kan er netwerken. Gezellig wordt het zeker. Allerlei bedrijven bieden hulp. Deelnemers kunnen tafels reserveren, sponsorkaarten kopen, er komt een prachtige 'kantoorbar' en de loods wordt restaurant, met lange en losse tafels, met statafels en een mosselkeuken.

Buiten kun je patatjes halen, er komt een hoek met statafels om te netwerken en de bierbrouwer uit Rha is er om een demonstratie te geven. Om goed in stemming te komen, gaat het Schipperskoor uit Zutphen optreden. Dit koor, bestaande uit de schippers van de fluisterboten, zingt zeemansliederen.

De hele opbrengst van de avond gaat naar de goede doelen die de Lions Club Bronckhorst ondersteunt. Dat zijn voor 2019-2020 lokaal de stichtingen Welzijn in de diverse kernen van Bronckhorst, landelijk het onderzoek naar kinderkanker en internationaal stichting Maya, voor kinderen in Nepal.

Kaarten voor de Bronckhorster Mosselparty kosten 27,50 euro, all-in. Daar komen dan alleen nog de kosten voor (betaalbare) drankjes bij. Iedereen kan kaarten bestellen via mail of de site.


bronckhorst@lions.nl

www.bronckhorst.lions.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden