Joséphine Noyons en Helma Snelooper op het landgoed Enghuizen. Foto: Lisanne van Bergen
Joséphine Noyons en Helma Snelooper op het landgoed Enghuizen. Foto: Lisanne van Bergen

'Opvouwbaar Bos' gevierd met concert in kerk van Hummelo

Algemeen

HUMMELO - Zondag 17 november viert Helma Snelooper haar dichtbundel 'Opvouwbaar Bos' in de kerk van Hummelo aan de Dorpsstraat 22. Aanvang 15.30 uur, inloop 15.00 uur.

Hummelo is Helma dierbaar, ze werd er geboren en ze komt er nog steeds erg graag. Veel van haar poëzie is ontstaan op het landgoed Enghuizen. Ze organiseert de optredens op de Kunstklinkplek tijdens de jaarlijkse Kunstwandelroute.

Helma mag zich 'Dichter des Achterhoeks' noemen, samen met Bert Scheuter, Eva Schuurman en Hans Mellendijk. Bert Scheuter verzorgde de vormgeving van het 'Opvouwbaar Bos'.
Tijdens het concert zingt Joséphine Noyons liederen van Helma's hand. Ze wordt daarbij begeleid door pianist Rick Piepers, die veel van Helma's teksten op muziek heeft gezet. Helma kent Joséphine en Rick uit de theaterwereld, ze traden vaak samen op. Helma zal zingen en voordragen uit eigen werk.
Helma verwelkomt een ieder heel graag in haar 'Opvouwbaar Bos'. Na het concert is er gelegenheid tot samenzijn en zal Helma haar bundel signeren. Toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid