Foto: PR
Foto: PR

Dag van de Mantelzorg

ZELHEM - 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorg is niet vanzelfsprekend en daarom organiseert De Zonnekamp Zelhem samen met The Read Shop Express Zelhem een boekpresentatie speciaal voor mantelzorgers en hun zieke partner, gehandicapt kind, vader of moeder, goede vriend(in) of buur. Nora Muller – van Wel presenteert haar boek We zeggen het tegen niemand.

Nora baseerde het boek 'We zeggen het tegen niemand' op haar bijna veertig jaar ervaring als verpleegster van demente bejaarden. Aangrijpende verhalen vol humor, liefde en respect, afgewisseld met ontroerende gedichten en illustraties van schilderijen van eigen hand. Een aantal van haar kunstwerken is deze middag te zien.

Iedereen is van harte welkom bij de boekpresentatie van Nora Muller - van Wel op zaterdag 9 november om 14.30 uur in het restaurant De Zonnekamp in Zelhem.

Toegang is gratis. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden gewenst. Dit kan tot 8 november tussen 9.00 en 14.30 uur via de gastvrouw van De Zonnekamp, op tel. 0314-376010.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden