Foto: R. Koskamp
Foto: R. Koskamp

Motorcrosswedstrijden Halmac Halle

HALLE - Motorcrossvereniging Halmac uit Halle is op zaterdag 7 en zondag 8 september gastheer van diverse crosswedstrijden. Deze worden zoals altijd gehouden op het mooie circuit De Kappenbulten aan de Wolfersveenweg in Halle.

Zaterdag 7 september staat er een UMX-wedstrijd op het programma. Om 10.00 uur beginnen de trainingen, de wedstrijden gaan om 13.00 uur van start. In de tweede helft van het seizoen worden de prijzen ook op UMX-gebied verdeeld, daarom zal in Halle gas gegeven door de vele deelnemers.

Namens Halmac doen onder andere Simon Krabbenborg (65 cc kleine wielen), Justin Krabbenborg (65 cc grote wielen), Loris Leneman, Stef Otten en Jayden Bulten (allen 125cc) op hun thuisbaan mee. In de Superklasse doet Marco Leerink namens de organiserende vereniging een gooi naar de prijzen.

Een dag later, zondag 8 september, zijn in Halle crosses in de klasses ONK 65cc grote wielen, ONK 85 cc kleine wielen, Cup 125cc, Cup 250cc en Cup 500cc actief. Ruben Koskamp van Halmac doet goed mee in de 250cc-klasse en staat momenteel vijfde. Hij heeft een vervelende blessure achter de rug, ontbeert daardoor wat ritme, maar heeft zijn zinnen gezet op een goed resultaat in Halle. Beide dagen beginnen de trainingen om 10.00 uur en de wedstrijden om 13.00 uur.

"We verheugen ons op twee dagen met mooie wedstrijden", blikt organisator Bas Ribbink van Halmac vooruit. "Het circuit ligt er dankzij de inzet van onze vrijwilligers fantastisch bij."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden