De muziekvereniging in het nieuw. Foto: Gerrit Kempers
De muziekvereniging in het nieuw. Foto: Gerrit Kempers

Nieuw outfit voor muziekvereniging Hummelo en Keppel

Algemeen

HUMMELO/KEPPEL - Nog een week en het Hummelose Volksfeest is weer een feit. De tweede woensdag van september (11 september) komt eraan en het dorp staat weer bol van haar traditie. `Het vaandel zal geslagen worden…` is diverse malen hoorbaar, de schutters - in de groene jassen - en de ruiters te paard - in hun rode jassen - en de bielemannen sieren de straten in de morgen, voordat aan het begin van de middag het ringsteken en het vogelschieten van start gaan. Sinds jaar en dag loopt natuurlijk de muziekvereniging in de blauwe jassen vooraan in de stoet en zorgt gedurende de gehele dag voor de muzikale sfeer en -ondersteuning.

Na het schenken van de nieuwe uniformen aan muziekvereniging Hummelo en Keppel heeft de Stichting Evenementencommissie Hummelo opnieuw in de buidel getast en het gezelschap met enige trots van nieuwe blauwe kermisjassen voorzien. En de caps (voorzien van de rood-gele band, de kleuren van 'Enghuizen') zijn geschonken door de schutterscommissie. De Stichting Evenementencommissie Hummelo sluit met deze actie haar bestaan af. Het aantal vrijwilligers dat door de decennia heen hen, op welke manier dan ook, heeft ondersteund is enorm: "Onze dank hiervoor is groot. Met de nieuwe muziekvereniging is een frisse start gemaakt en ons vertrouwen is groot dat 'Hummelo en Keppel' weer jarenlang vooruit kan met een bijna onmisbare club enthousiaste muzikanten. Hummelo en muziekvereniging Hummelo en Keppel: een goede Hummelse Kermis!".

De huidige bezetting van de Stichting Hummelo en Keppel, v.l.n.r.:  Henk Greven, Paula Jolink, Heidi Nusselder, Jan Teerink en Frans Janssen. Foto: Gerrit Kempers

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant