Elk van de vier dagen kan er worden gestart bij het VVV-kantoor. Foto: PR
Elk van de vier dagen kan er worden gestart bij het VVV-kantoor. Foto: PR

40 jaar Fietsvierdaagse VVV Ruurlo

RUURLO - De fietscommissie van de VVV Ruurlo heeft voor de fietsvierdaagse van 2019, de veertigste editie van het fietsevenement, weer mooie afwisselende routes uitgezet. Van 27 tot en met 30 augustus kan er dagelijks gefietst worden vanuit de VVV aan het Kerkplein 20, vanaf 9.00 uur.

De lengte van de fietstocht is naar keuze circa 40 of circa 60 km, niet bewegwijzerd. Voor de langere afstand dient men vóór 12.00 uur te vertrekken. Deelname aan de fietsvierdaagse kost 12,50 euro per persoon en een dagkaart kost vier euro per persoon. Hoeveel van de vier dagen men fietst, bepaalt men zelf.

De fietsliefhebber kan kennis maken met een groot gedeelte van het karakteristieke gebied van de Achterhoek, het coulisselandschap. De routes lopen door bossen en langs beken en houtsingels. Prachtige doorkijkjes en mooie plekjes maken van elke tocht een heerlijke belevenis. Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets te gebruiken of te bezichtigen.

Na afloop, wanneer men alle dagen heeft mee gefietst, ontvangt men een herinneringsmedaille. Wie voor 17.00 uur terug is bij de VVV, kan onder genot van een glaasje fris, even gezellig napraten over de gefietste route.
Oplaadpunten zijn onderweg aanwezig.

Alle informatie over de Ruurlose fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Kerkplein 20, tel. 0573-453926. Er is geen voorinschrijving mogelijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden